top of page
band achtergrond bio

Nothing in Common is terug van weggeweest, en hoe! Na wat stille jaren is er vers vlees in de kuip. Met volle enthousiasme en klaar voor het grotere publiek knallen ze 2017 binnen met hun kersverse EP “Left Unsaid”.

 

De Utrechtse pop-rock formatie bestaande uit Rogier, Bart, Robert en Scott, gaat met “Left Unsaid” terug naar de basis. De poeha is eraf. Rouwe gitaren en pakkende zanglijntjes is wat er overblijft. “We wilden echt de liedjes voor laten gaan op onze ego’s en individuele muzikale wensen, de luisteraar hoort 90% niet van wat oorspronkelijk is bedacht.”

 

Nothing in Common komt met een moderne en solide sound die gemakkelijk in het gehoor ligt. De liedjes variëren van catchy pop sing-along songs tot in-your-face rock explosies en laten zich typeren door pakkende zanglijnen, een duwende bas, strakke drums en herkenbare melodieën met een snufje jaren 80. Zoals hun naam al doet vermoeden, laat de band zich beïnvloeden door vele uiteenlopende bands en artiesten, van Michael Jackson tot de Deftones.

 

Kom in ieder geval een keer naar hun show en ontdek dat voor je het weet ook jij staat mee te zingen.

 

Mail naar info@nothingincommon.nl of bel 06-10240205

Band-Bio

  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon
bottom of page