top of page

NiC ontdekt het Geheim van Starsound


Niet eerder was een band zo alert! Nothing in Common (NiC voor insiders) heeft het geheim van Starsound ontdekt. Het gebeurde toen de boys aan het drinken waren op een niet nader te noemen locatie, toen een van hen zei:" kijk daar!, daar is het."

Zanger gitarist Rogier Peters over de ontdekking: "Het was bijna onwerkelijk, maar toen we het inschrijfformulier op tafel zagen wisten we het gelijk, dit is het! Bart, bassist en 2e stem vulde hem aan:"Ik ben gewend nooit naar Rogier te luisteren, dus dat deed ik ook nu niet".

De jongens van de band moeten nog een beetje bijkomen, maar nu het niet langer een geheim is, delen zij het graag met de rest van de wereld. 21 januari zal de finale plaatsvinden en NiC doet mee. Kom ook en ontdek het geheim van Starsound zelf.


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon
bottom of page