top of page

Breaking News: Geheim van Starsound heeft Nothing in Common laten vallen.

Het is een feit! Speciaal voor hen die geen internet hadden afgelopen dagen, onder een steen lagen of "betere dingen" te doen hadden, volgt hierbij wat men nu al het nieuwsfeit van 2017 noemt. Het geheim van Starsound heeft Nothing in Common laten vallen. Jullie allerliefste NiC heeft de finale niet gewonnen! KAK!

Lees nu dus vooral niet verder als dit is wat je wilde weten. Dat weet je nu. Het is over en uit. Klaar. Afgelopen! Het is alsof die favoriete acteur uit die ene iets te ongeloofwaardige serie, waar je stiekem toch een beetje aan verslaafd bent geraakt, ineens om een of andere kulreden met een goedkope prutscène uit de show wordt geschreven en afgeserveerd wordt. Dat is niet het ergste op de wereld, maar je wil dat toch even een plekje geven voordat je verder kijkt, enfin.

Gelukkig is er ook goed nieuws! Want onder de puinhoop van ineengestorte illusies, uit elkaar gereten dromen en afgebrokkelde ego's, doemt nog een sprankje licht op van één van de mooiste avonden van 2017 tot nu toe. En wij hebben de foto's. Niet exclusief, en van iemand anders gekregen. Maar toch, we hebben ze (zie onder).

Voor de bekendmaking van de winnaar op de ietwat chaotische finale van het Geheim van Starsound waren er namelijk nog vijf dikke shows! En het publiek, jullie dus, gingen ná Nothing in Common helemaal los op Rain Nation, Kurt Rosa, Django Boegheim, Jet B en als hekkensluiter The Goodlife Gentlemen. Niet eerder had Nothing in Common zo'n succesvol en talentvol naprogramma. Daarom een grote shout-out naar deze bands!

Voor de liefhebbers dan ook nog even de winnaars op een rij:

Django Boegheim - 1e - van harte! Respect en liefde toegewenst

Rain Nation - Publieksprijs - kijk zo kan het dus ook he!

De rest - geen commentaar bijgeleverd door de jury

Nothing in Common fans - de mooiste en de liefste


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon
bottom of page