top of page

NiC op Kanaal30

Op 23 juni, 2018 stonden we met Nothing in Common op de opening van #Kanaal30, het nieuwe Utrechtse centrum voor creatieve ondernemers. De feestelijke opening ging gepaard met een festival sfeertje (er was zelfs een springkussen) waardoor de zon nog feller leek te schijnen. Ons optreden werd omlijst door heerlijke gerechten en drankjes van lokale ondernemers, waardoor het met recht een feestje was. In deze show van 45 minuten konden we mooi het nieuwe kapsel van Bart (bassist) demonstreren en onze nieuwste nummers try-outen. De nieuwe songs: Agree to disagree, Hold me again en Like I ever would, en het blitse kapsel zorgde voor beweging bij zelfs de aller jongste onder ons. Een geslaagde dag. Mocht je ons optreden nou gemist hebben en toch de nieuwe nummers willen horen, check ons dan op Willems Wondere Weiland op 7juli. Tot dan!


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon
bottom of page