top of page

Kick-of youtube-kanaal van Nothing in Common in water door pijnlijke stilte.

Op maandag 16 januari jongstleden speelde zich een pijnlijk moment af in oefenruimte nummer 4 van de #starsoundsdtudio te Utrecht, Ceylonlaan 7 toen de boys hun eerste opname maakten voor de kick-off van hun youtube kanaal.

Wat een mooie kick-off had moeten worden van hun kanaal, met een video vol content, feitjes, leuke ideeën en openhartige uittingen, ontpopte zich in een pijnlijk stiltemoment. Toen Rogier P. (zanger van #NothinginCommon) aan Bart K. (de bassist) vroeg om iets liefs te zeggen tegen de kijker thuis tijdens de opnames van de allereerste "oefenruimte-momentjes", reageerde Bart met "wat zeg je?". Toen de vraag nogmaals werd gesteld ontstond het pijnlijke moment, welke te zien is in een kort fragment van de reality stream van de boys.

De gitarist (Scott B.) probeerde het moment te redden met de introductie van een nog nooit eerder ten gehore gebracht muzikaal intermezzo. En met succes! Naar verluidt heeft de band die avond succesvol verder kunnen repeteren.

De tweede aflevering van hun reeks staat reeds gepland. Of deze het beoogde aantal kijkers van 10 miljoen gaat halen zal nog moeten blijken. Ben jij geen youtube-er en/of wil je de jongens gewoon live zien? Dat kan op 21 januari aanstaande, want dan spelen de boys op "Het Geheim van Starsound"


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon
bottom of page