top of page

NiC door naar halve finale Geheim van Starsound

Na een bijzondere band-avond op 18 november jongstleden, plaatste de jongens van Nothing in Common zich geheel verdiend in de halve finale. De jury van de band contest concludeerde het volgende: " Helaas bent u niet tijdig geïnformeerd over de afzegging van deze avond. Twee andere bands hebben afgebeld, waardoor de contest is afgelast. u bent daarom automatisch geplaatst in de halve finale, bijzonder gefeliciteerd met deze prestatie!".

Zaterdag 26 november krijgen de boys wederom een kans zich te bewijzen. In reactie op de vraag hoe de jongens hier naar uitkijken, antwoordden zij: "we hopen niet dat deze bands nu ook weer met klamme handjes de telefoon oppakken en afbellen, zo goed zijn we nu ook weer niet"

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon
bottom of page